Ukendte billeder

Slægt & Data

DIS-Danmarks portal for
uidentificerede billeder 

Image search results - "Udland"
Billede_282429_bedstefar_og_soldaterkammerat_Thomsen2C_Haderslev.jpg

789 views

Sonja
1 comments

Billedet forestiller min bedstefar, som hed Jens Chr. Stork, Østerby, Daler sogn og hans soldaterkammerat Thomsen fra Haderslev. jeg efterlyser oplysninger om Thomsen.
Min bedstefar er 28 år, det er ham der står til højre.
Blankensese_-_2_-_a.jpg

602 views

Per Vig

Er der nogle, som har et ungdomsbillede af trælasthandler Heinrich Rasborg, Charlottenlund? - Han rejste i årene omkring 1910 rundt i Tyskland som tømrersvend, bl.a. sammen med Peter Aagaard og Anton Vig, og da jeg har en del ukendte billeder fra den tid, vil jeg gerne finde et ungdomsbillede af Heinrich Rasborg, så jeg evt. kan afgøre, om han skulle være på et af billederne. At de opholdt sig sammen i Hamborg bekræftes af et brevkort, hvorpå de hver især har sat deres navne.
Med venlig hilsen
Per Vig
DIS_29.jpg

1358 views

ChrErichsen

På bagsiden af fotoet er en jule og nytårshilsen 1911 fra Berlin men på dansk. Desværre uden afsenders navn. Kan nogen kende kvinden?
FotID-00126.jpg

878 views

ulla elisa

Billedet forestiller muligvis Kristian Kjær Jensen, der udvandrede til Omaha, Nebraska, USA. ca. 1890.
Han blev født 1877 i Vestervig, Oksenbøl, Thisted Amt og var bror til min morfar, Axel Jensen, født 1883 Helligkildegård Thyholm (Hvidbjerg Sogn, Refs Herred, Thisted Amt).

Kan det be- eller afkræftes?
FotID-00136.jpg

1401 views

ulla elisa

Billedet, som er desværre meget utydeligt, forestiller muligvis en af mine oldefædres brødre, Larsen eller Thomsen, Thomassen(??).
Han udvandrede til New Zealand ca. 1870.

Kan det be- eller afkræftes?
Foto_051.jpg

745 views

Carlo Ry

Måske han er fra Øster Brønderslev området men er immigreret til Chicago.
Hvem er manden?
Fotografen er: J.K. Stevens, Art Studio, Mc Vickers Theatre Building, Chicago.

Foto_077.jpg

653 views

Carlo Ry

Billedet stammer fra et album som har tilhørt Niels Jakobsen (1871-1950) og hustru Petrea Christine Christensen (1967-1954) Resenholm, Resen sogn i Viborg amt.
Billedet er taget på øen Föhr på den tyske kyst i Nordsøen. Bag på billedet står: Wyk af Føhr, direct a.d. Landungsbrücke. Var manden på ferie, eller fastboende der? og hvem er han?
Foto_078.jpg

658 views

Carlo Ry

Billedet stammer fra et album som har tilhørt Niels Jakobsen (1871-1950) og hustru Petrea Christine Christensen (1967-1954) Resenholm, Resen sogn i Viborg amt.
Billedet er taget på øen Föhr på den tyske kyst i Nordsøen. På forsiden står: Wyk Auf Føhr diret a.s. Landungsbrücke. Og på bagsiden: Wilh. Müller, Photogr. Atelier. Wyk af Føhr. Die Plakke bleibk aufbervahrt. Yergrösserung nach jedem Bilde. Var manden på ferie, eller fastboende der? og hvem er han?
Hr__Fromberg_i_Portefino.jpg

660 views

Jytte Rauh

Det er teksten til et af 24 billeder i et lille album med feriefotos fra Genova, Portofino, Rapello og Sturla i Italien. De fleste billeder er af bygninger, landskaber og lokalt gade- og strandliv. Hvem var denne hr. Fromberg?

Hr__Fromberg_i_Sturla.jpg

668 views

Jytte Rauh

Det er teksten til et af 24 billeder i et lille album med feriefotos fra Genova, Portofino og Rapello i Italien. De fleste billeder er af bygninger, landskaber og lokalt gade- og strandliv. Hvem var denne hr. Fromberg?

Hr__Fromberg_og_fru_Bavastro_i_Sturla.jpg

642 views

Jytte Rauh

Det er teksten til et af 24 billeder i et lille album med feriefotos fra Genova, Portofino, Rapello og Sturla i Italien. De fleste billeder er af bygninger, landskaber og lokalt gade- og strandliv. Hvem var denne hr. Fromberg?

IMG_0015.jpg

438 views

sigridcamilla
1 comments

Dette er fotoet af en ung mand der blev fundet i Nis Mayland Hansen's gemmer (født 28.9-1878 i Broager).Tror det kunne være hans bror Hans ????
IMG_0019.jpg

308 views

Klem Thomsen

Hvem er han? Billedet er fundet i et album tilhørende Agnes Madsen (1895-1958, født i Ørum ved Dronninglund, datter af Christen Madsen og Kirstine Andersen) og Niels Peter Pedersen (1894-1937, født i Dorf ved Dronninglund, søn af Peder Christian Pedersen og Sirre Christine Sørensen).
Pippinger.jpg

734 views

lisbjensen

Dette billeder er fra Mormors samling og har formentlig relationer til Jens Nielsen, Tømrer i Kulsø ved Ørslev, Præstø Amt. Jeg formoder at den ene er Jens Nielsen - og at der er tale om et af plejebørnene der er rejst til USA. Jens Nielsen dør i 1935 - så billedet må være taget før den tid. Jeg formoder og det er fra USA. Bagpå står der: Benjamin C. Pippinger, Frances Pippinger, David Pippinger, Jens Nielsen. I forbindelse med dette nævnes "onkel William" - Kan nogen hjælpe med at finde frem til hvem de er
Tomrere2C_Berlin__Siddende_fra_venstre2C_Anton_Vig__Staende_nr__4_fra_venstre2C_Peter_Aagaard__10_pixel.jpg

349 views

Per Vig

Denne flok tømrersvende rejste i 1909 på valsen i Tyskland, og billedet er muligvis taget i Berlin. Forrest til venstre sidder Anton Vig fra Bølling ved Skjern og som nummer to fra højre ses Peter Aagaard fra Korsør. Men hvem er de øvrige?
Peter Aagaard og Anton Vig tog senere aktiv del i KFUM og K foreningen "Derudes" arbejde, og var også aktive medlemmer af Dansk Kirke i Udlandet.
18 files on 2 page(s) 1